Olen Marjaana Siilimäki ja 60-luvun lapsi. Työskentelen rentouttavana hyvinvointihoitajana, koska haluan auttaa asiakastani löytämään harmonian kehoaan ja mieltään kuunnellen. Teen sen suoraan sydämestäni ja toivon kosketukseni välittävän tunteen myös asiakkaalleni. Siksi teenkin lempeitä ja hellävaraisia hoitoja, jotka auttavat ihmistä kokonaisuutena. Kuuntelemaan itseään.

Hoitaminen on ollut aina lähellä sydäntäni. Koulutukseltani olen lastentarhanopettaja. Luontaishoitoja olen opiskellut noin 22 vuotta innostuen aina kehittämään itseäni lisää. Tavoitteenani on valmistua rentoutus- ja hyvinvointiterapeutuksi vielä tänä vuonna. Äänen hoitokäytön opiskelun aloitan pian.

Asun mieheni Esan kanssa hänen kotitilallaan Etolan kylässä, Hämeenkosken pitäjässä, Hollolan kunnassa. Tyttäreni Jasmiina ja Marleena ovat jo lentäneet pesästä. Minusta on myös leivottu onnellinen mummi, joka iloitsee perheen kanssa vietettävästä ajasta. Lemmikkimme, koirat Fabu ja Fico sekä Aapo-kissa ovat tassuterapeuttejamme omalle perheellemme.

Saan voimaa luonnosta. Liikun kesäisin paljain jaloin, koska nautin siitä ja se auttaa minua maadoittumaan. Möyrin mullassa kukkapenkkejä ja kasvimaata kupsutellen. Rakastan asua maalla luonnon ympäröimänä eri vuodenaikojen tarjoamista mahdollisuuksista iloiten.

Suoraan sydämestä sinulle,
Marjaana

Hyvinvointihoitaja

Olen Maija Mervi Marjaana Siilimäki ja syntynyt Hollolassa vuonna 1966. Asun mieheni Esan kanssa hänen kotitilallaan Etolan kylässä, Hämeenkosken pitäjässä, Hollolan kunnassa. Lapsoset Jasmiina ja Marleena ovat jo lentäneet pesästä. Minusta on myös leivottu onnellinen mummi, joka iloitsee perheen kanssa vietettävästä ajasta. Lemmikkimme, koirat Fabu ja Fico sekä Aapo-kissa saavat myös oman aikansa kotona tehtävien töiden ohella. Liikun luonnossa sekä koirien kanssa että itsekseni. Maan sulettua minut löytää rentoutumasta myös kukkapenkkejä kuopsutellen.


tutustu

Marjaanan lempeä kehonhuolto

Haluaisitko kerrankin ottaa aikaa vain itsellesi ja olla tässä hetkessä, ilman kenenkään vaatimuksia sinulle.