Rentouttava ja virkistävä hoito, joka tarjoaa hengähdyshetken kuormittuneelle mielelle ja rasittuneille aivoille. Hoito sopiikin siksi erityisen hyvin paitsi syvää rentoutumista tarvitseville, myös työn, opintojen tai elämäntilanteen vuoksi irtiottoa ja rentoa lepohetkeä kaipaaville.

Hoidon tavoitteena on syvä rentoutuminen ja sen on koettu auttavan pitkittyneen stressin katkaisussa.

Hyvänolon- ja rauhoittumisjärjestelmän  aktivointi tapahtuu täsmäpisteisiin tehdyn, lempeän ja rauhoittavan kosketuksen avulla. Hoitoa tukee siihen tarkkaan valittu, erityinen musiikki, jonka voi halutessaan jättää myös pois.

Brain Relef-hoidossa aktivoidaan parasympaattista hermostoa useamman aistin kautta. Näin mielihyvää ja rauhoittumista tukevien välittäjäaineiden kuten oksitosiinin tuotanto kehossa lisääntyy. Samalla stressihormoni kortisolin taso laskee.

Hoidon välilliset hyödyt ovat yksilöllisiä ja samallakin hoidettavalla kulloisestakin elämäntilanteesta riippuvaisia. Hoidolla ei pyritä parantamaan vaivoja, mutta stressitilanteen katkeaminen voi edistää henkilökohtaisia hyötyjä. Usein hoidettava ”putoaa” ja rentoutuu silmin nähden hoidettaessa ja myös nukahtaa.

Hoidettava saa maata hoitopöydällä sisävaatteissaan selällään koko hoidon ajan. Hoito kohdistuu hartia- ja niskaseudulle, pään alueelle sekä käsiin ja jalkoihin. Hoito aktivoi hermoratoja erityisesti päässä ja ääreisraajoissa.

Ennen hoitoa riisutaan korut ja kello. Koska hoito tehdään myös pään alueelle, tulee hiuksien olla vapaina.

Varsinainen hoito tapahtuu keskustelematta. Hoidon jälkeen on hyvä levätä hetki hoitopöydällä. Hoidon hyvien vaikutusten turvaamiseksi loppupäivän olisi hyvä olla toiminnoiltaan rauhallinen.

Suomessa kehitetty hoito on yhdistelmä vuosituhantisia ja suomalaisia hierontatekniikoita ja uusia oivalluksia. Brain Relief sopii kaikille perusterveille lapsista vanhuksiin.

Hoidettavien kokemuksia:

  • syvä rentoutuminen
  • virkistyminen
  • mielihyvä ja rauhoittuminen
  • nopeampi nukahtaminen
  • syvempi uni
  • virkeämpi mieli
  • ajatusten selkeytyminen
  • esiintymisjännityksen helpottuminen
  • levottomat jalat -oireiden lieventyminen

Käsiteltävä alue

Pää, kasvot, hartiat, niskanseutu, kädet, jalat

Liikkeet

Painallukset, venytykset, koputukset sekä hankaavat, pöyhivät ja rapsuttavat otteet, joista monet tehdään hitaasti ja lempeästi

Vasta-aiheet eli hoidon esteet

Kuume, flunssa, akuutti päänsärky tai migreeni, pään vammat tai leikkaukset lähiaikoina, ihotaudit, ihoinfektiot, tulehtuneet kudokset, pahanlaatuiset kasvaimet, suurentuneet imurauhaset, psyykenlääkkeet, dopamiinipohjainen lääkitys, päihteet

Tarkista lääkäriltäsi, jos epäilet sairautesi tai lääkityksesi olevan hoidon esteenä.

Hinnat

53 €/ 55min (sis. alv 24%) / Asikkalantie 382, 16800 Hämeenkoski

62 €/ 55min (sis. alv 24%) / Lahden suolahuone, Vuorikatu 25C, 15110 Lahti

Ilmoitettu hoitoaika sisältää hoidon ja sen päälle on hyvä varata aikaa palautumiseen ja kotiinlähtöön vielä noin 15 minuuttia.

Brain Relief- sarjahoito

Hoidon on todettu tuovan enemmän hyötyä, kun se on tehty kolme kertaa kuuden viikon sisällä. Toinen hoitokerta olisi hyvä tehdä kahden viikon sisään ensimmäisestä hoitokerrasta. Hoitovälin valitseminen on yksillöllistä ja se valitaan hoidettavan tilanne huomioiden. Sarjahoito maksetaan ensimmäisellä hoitokerralla ja se on voimassa kolme kuukautta.

143 €/ 3krt (sis. alv 24%) / Asikkalantie 382, 16800 Hämeenkoski

170 €/ 3krt (sis. alv 24%) / Lahden suolahuone, Vuorikatu 25 C, 15110 Lahti

Löydät lisää tietoa hoidosta Brain Relief -infosivuilta tästä linkistä.

Asiakkaiden kommentteja

”Tiiviin ja ”äänekkään” työpäivän jälkeen kävin Marjaanan Brain Relief -hoidossa ja olo on sen jälkeen autuaan onnellinen ja raukea. Voin lämmöllä suositella kaikille, joilla välillä stressitaso on koholla ja mieli kaipaa hemmottelua.”

”Suosittelen BR-hoitoa kaikille, jotka käyttävät aivojaan!”

”BR rentoutti päästä varpaisiin. Kevyt hieronta ja rauhallinen musiikki on todella tehokas apu stressiin ja kiireeseen. Suosittelen!”

Hyvinvointihoitaja

Olen Maija Mervi Marjaana Siilimäki ja syntynyt Hollolassa vuonna 1966. Asun mieheni Esan kanssa hänen kotitilallaan Etolan kylässä, Hämeenkosken pitäjässä, Hollolan kunnassa. Lapsoset Jasmiina ja Marleena ovat jo lentäneet pesästä. Minusta on myös leivottu onnellinen mummi, joka iloitsee perheen kanssa vietettävästä ajasta. Lemmikkimme, koirat Fabu ja Fico sekä Aapo-kissa saavat myös oman aikansa kotona tehtävien töiden ohella. Liikun luonnossa sekä koirien kanssa että itsekseni. Maan sulettua minut löytää rentoutumasta myös kukkapenkkejä kuopsutellen.


tutustu

Marjaanan lempeä kehonhuolto

Haluaisitko kerrankin ottaa aikaa vain itsellesi ja olla tässä hetkessä, ilman kenenkään vaatimuksia sinulle.