Ääniretki- rauhoittava äänimeditaatio sävelten siivin voimavaraksi arkeesi

 

Keho ja mieli levolliseen rentouden tilaan äänimaljojen ja äänten avulla

Ääniretki on sinua syvästi ja kokonaisvaltaisesti rentouttava tunnin kokonaisuus. Äänimaisemissa parasympaattinen eli lepohermostosi aktivoituu. Äänien värähdellessä soluissasi, tukoksia avautuu ja lihaksien kireys helpottaa. Neste-ja verenkierto kehossasi tehostuu. 

Ääniretki on yksilö-tai ryhmähetki, äänten siivittämänä, levolliseen rentouteen. Äänirentoutus tapahtuu lempeästi hoivaavin äänin. Äänten ja hiljaisuuden avulla tasapainotetaan mieltäsi ja kehoasi. Irtaudut arkiajatuksistasi laskeutuen hetkeen ja kiinnittäen huomion meneillään olevaan retkeen.

 

Äänimaailma siivittää kulkua luoden turvan sylin olla hetkessä

Tiibetiläisten Tingsha meditaatiokellojen sointi kutsuu matkaan. Rentous pääsee leviämään kehoosi ja mieleesi. Mielikuvien ja äänten kuljettamana laskeudut olemisen tilaan, jossa ajatuksesi saavat tulla ja mennä. Unenomainen rauha laskeutuu kehomieleesi. Olet täysin turvassa meneillään olevassa hetkessä.

Ääniretkelle meidät johdattaa pieni juttelemani tarina muutaman soittimen säestämänä. Kaikki soljuu niin kuin pitääkin. Jokainen kerta on ainutlaatuinen, äänten luotsatessa kulkuamme. Kuultaviksemme tulevat juuri ne äänet, joita retkiseurueemme kullakin hetkellä kaipaa.

Rummun ääni on kuin elämäämme tahdittava sydämen syke. Tahti voi olla kiihkeää ja energiaa pursuavaa, rauhoittuen laskeutuvaan levollisuuteen. Äänimaljat ja Gongi värähtelevät aistittavasti, pehmeästi ja luonasi viipyillen.

Koshi-eli tuulikellojen helinä tuo aisteillemme koko luonnon ympärillemme. Sadekepin ropinaa kuunnellessasi voit kuvitella puhdistavan sateen laskeutuvan yllesi.

”Erittäin rentouttavaa, ammattitaitoista äänirentoutusta. Suosittelen &voin tulla uudelleen. ”  Siru 57v. 

 

 

Äänen vaikutus kehoon ja mieleen on todennettu tutkimustiedolla

Ääniretki- rauhoittava äänimeditaatio, pohjautuu äänten värähtelyyn. Äänen resonanssin vaikuttavuus on tiedetty kautta aikojen. Äänimaljarentoutuksen avulla voit kokea syvän rentoutumishetken. Rentoutuksen on sanottu vastaavan jopa kolmen tunnin unta. 

Koko kehosi, eivät pelkästään korvasi, vastaanottavat ääntä. Luut, samoin kuin neste, jota kehosi suurimmaksi osaksi on, toimivat erityisen hyvin äänenjohtimena. Äänet kulkevat luiden, kudoksien ja sisäelimien lävitse niitä värähdyttäen. Värähtely vaikuttaa kehosi nesteisiin, soluihin ja aivoaaltoihin. Äänten värähtelyn sanotaan ”soittavan” sinua.

Kun tahdistut musiikin värähtelyyn ja tunnesisältöön, se voi tuoda kehosi harmonian tilaan. Hermojärjestelmän välityksellä, mielihyvähormonien aktivoituessa, vaikutukset ulottuvat umpieritysjärjestelmään, joka puolestaan voimistaa immuunijärjestelmää. Miellyttävät äänet tukevat siis vastustuskykysi vahvistumista.

Itsellesi mieluisa musiikillinen elämys puhdistaa myös tunteitasi ja keventää mieltäsi tasapainoisemmaksi. Musiikki vaikuttaa ihmisen keskushermoston prosessointiin, hengitykseen, pulssiin ja lihasjännitykseen. Tämän olet varmasti huomannut eri tyylistä ja tunnelmaista musiikkia kuunnellessasi.

Tällä Ääniretkellä tahdon antaa myös äänille tilaa laskeutua hiljaisuuteen. Anna hiljaisuuden puhua sinulle äänten tauottua. Voit ehkä kuulla, mitä sisimpäsi haluaa sinulle viestiä.   

Ääniretki oli tosi hyvä, positiivinen yllätys.”

”Kiitos erittäin rentouttavasta hetkestä. Taisin nukahtaakin. Kiitos!”

”Rentouttava hoito, rauhoittui koko keho. Kiitos!”    Tinde

 

 

Miksi valita Ääniretki- rentoutusmeditaatio arjen ja jaksamisen tueksi

Ääniretki on todella helppo tapa tasapainottaa  energioitasi ja saada tukoksia sekä jännitystiloja kehomielestäsi purettua. Vaikutus on kokonaisvaltainen ja näin tuntuessaan toimii myös ennaltaehkäisevästi. Matkalla voit hellittää stressistä ja huolista, tankaten mukaasi lisää voimauttavaa energiaa. Kehomielessäsi vaikuttavat äänet voivat vaikuttaa positiivisesti myös päivävirkeyteesi ja yöuniisi.

Jokainen kokee matkan omalla tavallaan pohjautuen menneeseen elämänhistoriaamme. Eri asioilla, kuten eri äänilläkin tai hiljaisuudella, on meille erilaiset merkitykset. Niiden merkitykset myös muovautuvat ja muuttuvat, kuten me itsekin. Rauhallisesti hengitellen ja vain ollen, annat äänille tilaa värähdellä ja toimia kehomieltäsi harmonisoiden.

”Olin hieman ennakkoluuloinen, turhaan. Ihanan rentouttavaa, palauttavaa. Suosittelen.”  Jaana 62v.

 

 

Ääniretki- syvärentouttava äänimatka

 • voit tehdä retken yksin tai
 • valita seuraksesi ystäväsi, puolisosi, perheenjäsenesi tai kenet haluat kutsua mukaan
 • tilaan mahtuu sopuisasti 4 henkeä

 

Voit ottaa mieluisan asennon matkaa varten makuulla tai istuen (keinutuolikin löytyy) ja retkivarusteiksi kannattaa tuoda mukaan

 • jumppamatto
 • viltti
 • halutessasi tyyny
 • lämmin, lokoisa vaatetus kera villasukkien

 

Ääniretki- kokonaisuus 60min, josta äänet matkassa noin 45 minuuttia

 • 48€ / 1-3 henkeä
 • Liity Ääniretkelle heinäkuisen helteen helliessä hintoja: 30€/ 1-3 henkeä. Lämpimästi tervetuloa! Tarjous voimassa heinäkuun 2024 ajan Ps. Voit kerätä vaikka oman max kolmen hengen ryhmän ja katsotaan teille yhdessä sopiva ajankohta tulla Ääniretkelle. Kuulemisiin!

Otathan yhteyttä, jos toivot Ääniretken isommalle seurueelle tai eri tilaan. 

 

 

Äänimaljarentoutus, äänimaljahieronta- syvärentouttava hetki maljojen äänten maisemissa yhdelle tai kahdelle 60min

 • yhdelle: hoitopöydällä tai jumppamatolla viltin lämmössä
 • kahdelle: jumppamatoilla vilttien lämmössä
 • aluksi vatsalla maaten kehon selkäpuolella maljoja fyysisesti keholla, sekä kehon läheisyydessä soittaen
 • tämän jälkeen kehon etupuolella, että kehon läheisyydessä maljojen soittoa
 • äänimaailmassa mukana myös Tingsha meditaatiokellot sekä Gongi

 

Äänimaljarentoutus, äänimaljahieronta

 • 53€/ 1 henkilö
 • 62€ kahdelle

 

Ääniretki- näyte tulossa sivulle kuunneltavaksi

Äänitetallenteet tulossa myyntiin sivulle

 

Äänimaljahoitoa ei suositella

 • syöpäsairaille, koska äänen värähtelyjen vaikutuksesta syöpäsoluihin ei ole tarkkaa tietoa
 • sinulla on sydämentahdistin tai tiedät voimakkaiden äänien vaikuttavan sydämesi toimintaan

 • Ääniretki

  Ääniretki

  Ääniretki- rauhoittava äänimeditaatio sävelten siivin voimavaraksi arkeesi   Keho ja mieli levolliseen rentouden tilaan äänimaljojen ja äänten avulla Ääniretki on sinua syvästi ja kokonaisvaltaisesti rentouttava tunnin kokonaisuus. Äänimaisemissa parasympaattinen eli lepohermostosi aktivoituu. Äänien värähdellessä soluissasi, tukoksia avautuu ja lihaksien kireys helpottaa. Neste-ja verenkierto kehossasi tehostuu.  Ääniretki on yksilö-tai ryhmähetki, äänten siivittämänä, levolliseen rentouteen. Äänirentoutus tapahtuu…


 • Brain Relief

  Brain Relief

  Rentouttava ja virkistävä hoito, joka tarjoaa hengähdyshetken kuormittuneelle mielelle ja rasittuneille aivoille. Hoito sopiikin siksi erityisen hyvin paitsi syvää rentoutumista tarvitseville, myös työn, opintojen tai elämäntilanteen vuoksi irtiottoa ja rentoa lepohetkeä kaipaaville. Hoidon tavoitteena on syvä rentoutuminen ja sen on koettu auttavan pitkittyneen stressin katkaisussa. Hyvänolon- ja rauhoittumisjärjestelmän  aktivointi tapahtuu täsmäpisteisiin tehdyn, lempeän ja rauhoittavan…


 • Marjaanan lempeä kehonhuolto

  Marjaanan lempeä kehonhuolto

  Tähän on tulossa etusivulla näkyvä teksti.


Hyvinvointihoitaja

Olen Maija Mervi Marjaana Siilimäki ja syntynyt Hollolassa vuonna 1966. Asun mieheni Esan kanssa hänen kotitilallaan Etolan kylässä, Hämeenkosken pitäjässä, Hollolan kunnassa. Lapsoset Jasmiina ja Marleena ovat jo lentäneet pesästä. Minusta on myös leivottu onnellinen mummi, joka iloitsee perheen kanssa vietettävästä ajasta. Lemmikkimme, koirat Fabu ja Fico sekä Aapo-kissa saavat myös oman aikansa kotona tehtävien töiden ohella. Liikun luonnossa sekä koirien kanssa että itsekseni. Maan sulettua minut löytää rentoutumasta myös kukkapenkkejä kuopsutellen.


tutustu

Marjaanan lempeä kehonhuolto

Haluaisitko kerrankin ottaa aikaa vain itsellesi ja olla tässä hetkessä, ilman kenenkään vaatimuksia sinulle.