Hoivaa:

Unelma-ammattini oli mielessäni jo alle kouluikäisenä. ”Minusta tulee lastentarhanopettaja, koska silloin saan hoitaa lapsia.” Niin tulikin. Sain antaa hoivaa ja huolenpitoa lapsille, kokea heidän oppivan uutta, kasvavan ja kehittyvän. Aito kohtaaminen lasten kanssa ja luottamussuhteen syntyminen olivat palkitsevinta työssäni. Toisinaan haasteellistenkin hetkien jälkeen onnentunne vuorovaikutuksen löydyttyä oli huikea. Sanaton viestintä ja vaistoihin luottaminen. Läheisyys ja turvan antaminen syliin ottamalla, rauhoittavilla sanoilla tukeminen. Lempeä silitys. Kuuntelu.

Tueksi:

Hain itselleni voimia arkeen ja työhön raskaana ollessani 1993. Etsin ja löysin täydentävät hoitomuodot avukseni. Rohkaistuin itse hakemaan luontaishoitajakoulutukseen 2001. Opiskelin työn ohella kerran kuukaudessa viikonloppuisin useamman vuoden. Kotona tein tutuille harjoitushoitoja. Upposin koko ajan syvemmälle aiheeseen lukien ja perehtyen erilaisten kurssien muodossa. En kuitenkaan raaskinut jättää lastentarhanopettajan työtäni. Marraskuussa 2016 minulle asennettiin sydämeen keinoläppä. Koin saavani uuden tilaisuuden toteuttaa itseäni ja osaamistani. Keväällä 2017 päätin, että nyt tai ei koskaan. Irtisanouduin työstäni.

MaiRen:

Maijan Rentouttavat Hyvinvointihoidot syntyi tarpeeseen antaa hoivaa niin keholle kuin mielelle. Monipuolisilla hoidoilla pyritään ennaltaehkäisemään vaivojen syntymistä, ylläpitämään terveyttä ja korjaamaan epätasapainoja.  Hoitojen vaikutukset ovat hyvin yksilöllisiä. Ne eivät kilpaile länsimaisen lääketieteen kanssa vaan täydentävät sitä. Stressittömämpi keho pystyy tehokkaammin hyödyntämään niin liikunnan, ravinnon kuin lääkkeidenkin tuoman avun. Kehon rauhoittaminen ja rentouttaminen ovatkin hoitotyöni perusta unohtamatta hoidollista elementtiä.

”Suojan Sulle tarjoan, siis kätes ojenna.”

Lastenlaulua mukaillen, tahdon tarjota Sinulle mahdollisuuden olla hetken lempeässä hoidossa. Kehoasi hoidan hellävaroen sen omaa elinvoimaa virkistäen. Saat tuudittautua mielen lepoon hoitohuoneen suojassa. Lymfa- ja verenkiertosi tehostuvat ja mielihyvähormoniesi määrä lisääntyy. Nämä ovat muutamia hoitavista vaikutuksista ja niistä sekä käsittelytavoista voit lukea lisää hoitojen kohdalta.

Hoitotyö:

Haluan antaa hoidoillani Sinulle tunteen, että saat vain olla ja rentoutua. Keskityn jokaiseen hoitoon, jotta siitä saa parhaan mahdollisen hyödyn ja avun. Taustalla hiljaa soiva musiikki tehostaa mielen lepoa. Rentoutumisen myötä mieleesi saattaa nousta oivalluksia ja ajatuksia. Jokainen löytää oman polkunsa itse. Hoitoa tukee monipuolinen luonnossa oleminen, itselle sopivasta ravinnosta ja liikunnasta nauttiminen. Niiden asioiden tekeminen, jotka tuovat Sinulle aidosti iloa.

”Onni ei löydy etsien vaan eläen.”
>