Lempeä, kehoa ja mieltä hellivä, vireystasoa nostava hoito.

Hellävaraisesti tehtävä hieronta vapauttaa kehosi jännityksiä niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Hoito lisää mielihyvähormonien erittymistä ja hyvää oloa.

Lempeän kehonhuollon vaikutukset tukevat yleistä hyvinvointia ja jaksamista sekä tehostavat aineenvaihduntaa.

Hieronta tapahtuu makuulla pehmeällä hoitopedillä. Hiljainen musiikki tai hiljaisuus siivittävät rauhoittumaan ja rentouden polulle.

Hoidon vaikutukset

  • rentouttaa
  • vilkastuttaa verenkiertoa
  • helpottaa lihasjännityksiä
  • lisää kuonanpoistoa
  • auttaa stressioireisiin
  • helpottaa keskittymistä
  • edistää unentuloa

Käsiteltävä alue

Marjaanan lempeä kehonhuolto / Lempeä hieronta selkäalueelle, josta  hartialinjalle ja niskan hierontaan. Rentouden ja hoitovaikuksen kruunaa pään alueelle tehtävä monipuolinen, pidetty, hiuspohjan ja korvien hieronta.

Kepeät jalat / Hoidon aluksi jalkoja hellivä jalkakylpy, jonka aikana hieron lempeästi yläkehoasi 10min. Tämän jälkeen jalkahieronta makuuasennossa polvista varpaisiin.

Sorjat sormet / Kevyt käsihieronta hoitavalla öljyllä tai ilman yhdistettävissä edellisiin hoitoihin.

Tukena valitusta hieronnasta riippuen / Frantsilan hoitotuotteita, kuiva-, imu- ja tulikuppausta sekä Gua Sha hierontakivi.

Liikkeet

Lempeästi hoitaen, hellävaroen, sivellen, painellen, nostellen, nykyttäen, rytmikkäästi

Vasta-aiheet eli hoidon esteet

Kuume, hoito-alueen vammat tai leikkaukset lähiaikoina, ihoinfektiot, ihotaudit, tulehtuneet kudokset, pahanlaatuiset kasvaimet, suurentuneet imurauhaset, psyyken lääkkeet, päihteet

Hinnat

Yläkeho- tai jalkahieronta 58 € / 60min (sis. alv 24%)

Yläkehon hieronta imukuppihoidolla 62€/ 70min (sis. alv 24%)

Yhdistelmä edellisistä hoidoista 62€/ 70min (sis. alv 24%)

Asiakkaiden kommentteja

”Marjaana on hoitajana lempeä ja rauhallinen. Hän tekee työnsä asiakasta kunnioittavasti.”

”Lempeä kehonhuolto on nimensä mukainen, lempeää, voimaannuttavaa ja sisäisesti puhdistavaa. Jossain vaiheessa Marjaana löysi ”naurunappulan”, teki mieli ihan ääneen naurahtaa. Saavutin myös totaalisen uneenvaipumisen. Hoidon loppupuolella ”puhkuin” sisäiset patoumat ulos puhdistuen voimaannuttavasti. Hyvä jatkaa päivää virkeänä ja hyvin rentoutuneena. Kiitos!”

”Olen käynyt Marjaanalla hoidossa ja tykännyt tosi paljon. Olen kova kutomaan ja ylävartalo menee välillä jumiin ja lihakset on aika kipeät. Imukuppien kera hieronta on tosi mahtavan ihanaa ja siitä sain hyvän avun kipuihinikin. Metamorfinen ja Brain Relief on myös ihania ja rentouttavia hoitoja. Silloin kun lihakset eivät ole ihan jumissa, niin jo kunnon rentoutuminen auttaa. Se olo näitten hoitojen jälkeen. Ei osaa sanoin kuvata, niin ihanaa se on. Marjaana on lempeä ja sydämellinen ihminen. Marjaana hoitaa varmoin ottein ja hänellä on ihanat, hoitavat kädet. Kiitos paljon Marjaana hoidoista! Odotan jo seuraavaa kertaa!”

”Käyn hoidossa säännöllisesti. Se tuo tauon hektiseen lapsiperhearkeen, ajan omille ajatuksille ja kokonaisvaltaiselle rentoutumiselle. Olen saanut hoidoista apua niska- hartiaseudun vaivoihin, uniongelmiin sekä päänsärkyyn.”

Hyvinvointihoitaja Marjaana Siilimäki

Olen Maija Mervi Marjaana Siilimäki ja syntynyt Hollolassa vuonna 1966. Asun mieheni Esan kanssa hänen kotitilallaan Etolan kylässä, Hämeenkosken pitäjässä, Hollolan kunnassa. Lapsoset Jasmiina ja Marleena ovat jo lentäneet pesästä. Minusta on myös leivottu onnellinen mummi, joka iloitsee perheen kanssa vietettävästä ajasta. Lemmikkimme, koirat Fabu ja Fico sekä Aapo-kissa saavat myös oman aikansa kotona tehtävien töiden ohella. Liikun luonnossa sekä koirien kanssa että itsekseni. Maan sulettua minut löytää rentoutumasta myös kukkapenkkejä kuopsuttellen.

Seuraa Facebookissa


HOITO

Marjaanan lempeä kehonhuolto

Haluaisitko kerrankin ottaa aikaa vain itsellesi ja olla tässä hetkessä, ilman kenenkään vaatimuksia sinulle.

>