Lempeä, kokonaisvaltainen hieronta, jonka vaikutus tuntuu niin mielessä, kuin kehossasi.

Hellävaraisesti tehtävä hieronta vapauttaa kehosi jännityksiä ja rentoudut niin sisäisesti, kuin ulkoisesti.

Näiden hierontojen avulla saat lempeästi potkua päivään.

Hieronta- ajan jälkeen äänihoito Koshi- kellolla viimeistelee hoitovaikutuksen ja antaa sinulle vielä lepohetken.

Hoidon vaikutukset

  • rentouttaa
  • vilkastuttaa verenkiertoa
  • helpottaa lihasjännityksiä
  • lisää kuonanpoistoa
  • auttaa stressioireisiin
  • helpottaa keskittymistä
  • edistää unentuloa

Käsiteltävä alue

Marjaanan lempeä kehonhuolto / Hieronta, jossa huollan hellävaroen yläkehosi. Aluksi hoitoa selkäalueelle, josta hartialinjalle ja niskan hellään hierontaan. Rentoutta ja hoitovaikutusta tehostaa pään alueelle tehtävä monipuolinen, pidetty, hiuspohjan ja korvien hieronta.

Kepeät jalat / Hoidon aluksi jalkoja hellivä jalkakylpy, jonka aikana hieron lempeästi yläkehoasi. Tehosteena merisuola ja Frantsilan tuotteita. Kesto noin 10min. Makuuasennossa tehtävä hellä jalkahieronta polvista varpaisiin.

Sorjat sormet / Kevyt käsihieronta hoitavalla öljyllä tai ilman yhdistettävissä edellisiin hoitoihin.

Tukena valitusta hieronnasta riippuen / Frantsilan hoitotuotteita, kuiva-, imu- ja tulikuppausta sekä Gua Sha hierontakivi.

Liikkeet

Lempeästi hoitaen, hellävaroen, sivellen, painellen, nostellen, nykyttäen, rytmikkäästi

Vasta-aiheet eli hoidon esteet

Kuume, hoito-alueen vammat tai leikkaukset lähiaikoina, ihoinfektiot, ihotaudit, tulehtuneet kudokset, pahanlaatuiset kasvaimet, suurentuneet imurauhaset, psyyken lääkkeet, päihteet

Hinnat

80 min, josta aktiivinen hoitoaika 60 min

58 € (sis. alv 24%) / Asikkalantie 382, Hämeenkoski

68 € (sis. alv 24%) / Nuortuma, Aleksanterinkatu 34, Lahti

60 min, josta aktiivinen hoitoaika 40 min

44 € (sis. alv 24%) / Asikkalantie 382, Hämeenkoski

55 € (sis. alv 24%) / Nuortuma, Aleksanterinkatu 34, Lahti

Asiakkaiden kommentteja

”Marjaana on hoitajana lempeä ja rauhallinen. Hän tekee työnsä asiakasta kunnioittavasti.”

”Lempeä kehonhuolto on nimensä mukainen, lempeää, voimaannuttavaa ja sisäisesti puhdistavaa. Jossain vaiheessa Marjaana löysi ”naurunappulan”, teki mieli ihan ääneen naurahtaa. Saavutin myös totaalisen uneenvaipumisen. Hoidon loppupuolella ”puhkuin” sisäiset patoumat ulos puhdistuen voimaannuttavasti. Hyvä jatkaa päivää virkeänä ja hyvin rentoutuneena. Kiitos!”

”Olen käynyt Marjaanalla hoidossa ja tykännyt tosi paljon. Olen kova kutomaan ja ylävartalo menee välillä jumiin ja lihakset on aika kipeät. Imukuppien kera hieronta on tosi mahtavan ihanaa ja siitä sain hyvän avun kipuihinikin. Metamorfinen ja Brain Relief on myös ihania ja rentouttavia hoitoja. Silloin kun lihakset eivät ole ihan jumissa, niin jo kunnon rentoutuminen auttaa. Se olo näitten hoitojen jälkeen. Ei osaa sanoin kuvata, niin ihanaa se on. Marjaana on lempeä ja sydämellinen ihminen. Marjaana hoitaa varmoin ottein ja hänellä on ihanat, hoitavat kädet. Kiitos paljon Marjaana hoidoista! Odotan jo seuraavaa kertaa!”

”Käyn hoidossa säännöllisesti. Se tuo tauon hektiseen lapsiperhearkeen, ajan omille ajatuksille ja kokonaisvaltaiselle rentoutumiselle. Olen saanut hoidoista apua niska- hartiaseudun vaivoihin, uniongelmiin sekä päänsärkyyn.”

>