Kehoa ja mieltä rentouttavat lempeät hyvinvointihoidot,
myös äänellä hoivaten
– suoraan sydämestä sinulle

Marjaana Siilimäki – Ääniretki
hyvinvointi- ja äänihoidot

 

Huollan hellävaraisesti kehoasi lempeästi hoitaen. Samalla myös mielesi rauhoittuu ja rentoutuu. Kun rentoudut, kehosi ottaa hoidot paremmin vastaan.

Keho ja mieli kaipaavat lempeää, hellävaraista kosketusta ollessaan jännittynyneinä. Lihasjännitykset ja -kivut kertovat avun tarpeesta. Kun rentoudut hoidon aikana, myös hengityksesi tasaantuu, mielihyvähormonit aktivoituvat ja koet kokonaisvaltaisempaa hyvää oloa. Vaikutusta tehostaa halutessasi äänihoito. Äänen värähtely saa soluissasi olevan veden värähtelemään. Tämän voi kokea hyvin harmonisoivana niin kehossa kuin mielessä.

Hoitoina sinulla on valittavissa Brain Relief – syvärentouttava hoito, Metamorfinen hoito ja lempeät, kokonaisvaltaiset hieronnat sekä kaukoenergia- ja äänihoidot. Hieronnoissa tukena mm. Frantsilan hoitotuotteita, kuiva- ja imukuppausta, Gua Sha-hierontakivi.

Anna aikaa itsellesi ja koe rentouttava, energisoiva hoitohetki. Elämäsi tuntuu keveämmältä ja valoisammalta. Säteilet hyvää oloa myös ympärillesi. Olet läsnä tässä ja nyt, pystyen keskittymään oleelliseen.

Ketä haluaisit ilahduttaa? Lahjakortti antaa saajalleen vapaat kädet valita juuri oikea hoito oikeaan hetkeen.

Minulle voi aina soittaa, niin kerron mielelläni lisää hoidoista.

 

Teen rentouttavia hyvinvointi- ja äänihoitoja sekä lähi- että etähoitoina, joustavin aukioloajoin, juuri sinua varten.
Tervetuloa rentoutumaan!

 

Ps. sivuja päivitetään parhaillaan, jotta ne palvelisivat sinua paremmin

hyvinvointihoitaja

Olen Maija Mervi Marjaana Siilimäki ja syntynyt Hollolassa vuonna 1966. Asun mieheni Esan kanssa hänen kotitilallaan Etolan kylässä, Hämeenkosken pitäjässä, Hollolan kunnassa. Lapsoset Jasmiina ja Marleena ovat jo lentäneet pesästä. Minusta on myös leivottu onnellinen mummi, joka iloitsee perheen kanssa vietettävästä ajasta. Lemmikkimme, koirat Fabu ja Fico sekä Aapo-kissa saavat myös oman aikansa kotona tehtävien töiden ohella. Liikun luonnossa sekä koirien kanssa että itsekseni. Maan sulettua minut löytää rentoutumasta myös kukkapenkkejä kuopsutellen.